tiistai 16. kesäkuuta 2015

Reipas gekko

Ja onnellinen emäntä, sillä sunnuntaina 14.5. meillä syötiin ensimmäiset torakat. Kokeiluun sain monen kokoisia torakoita mutta valitsin sieltä pienemmästä päästä ensimmäisen tarjottavan. Tänään totesin, että vielä pienempiäkin olisi ollut mutta tuo hotkaistu eli n. 2,0-2,5cm pituudeltaan oleva oli oikein sopiva. Yllätys oli suuri kun parin nuolaisun/haistelun jälkeen Lilian hyökkäsi torakkaan kiinni ja muutamien purasujen jälkeen torakka olikin jo matkalla vatsaan. Ihan heti ei toinen kelvannut mutta hieman myöhemmin illasta kokeilin uudelleen ja jo meni toinenkin torakka sukkelasti alas.

Kolmattakin torakkaa kokeilin tarjota ja ensin Lilian vaikutti kiinnostuneelta mutta... tuo inhottava otus meni ja potkaisi Liliania naamaan, minkä jälkeen kiinnostus katosi välittömästi. Lilian vain käänteli päätä pois "En syö!". Ei kai minulla vain asustele täällä hemmoteltu gekko?

Tällaiselta näytin minäkin kun ensimmäinen torakka katosi parempiin suihin

Eilen 15.5. torakat eivät kiinnostaneet ja mietiskelinkin, että jäiköhän potkaiseesta torakasta nyt meidän neitoselle traumat. Tänään kuitenkin kelpasi yksi torakka, joten ei onneksi jäänyt. Kyllä nyt on oma mieli erinomaisen hyvä, sillä jatkossa ruokavalio on vähän monipuolisempi kuin pelkät kenttäsirkat. Mutta kyllä tässä hetki menee ennen kuin itse totun noihin otuksiin. 

3 kommenttia: