keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Lilianin iltaseikkailu (video)

Eilen Lilianin seikkailuhinku oli valtava ja ulos piti päästä useampaan kertaan illan aikana. Kahtena kertana riitti, että pääsi käymään kämmenellä mutta kahtena muuna kertana piti puskea olkapäälle asti. Tähän asti Lilian on aina tyytynyt olemaan hetken olkapäällä katselemassa, minkä jälkeen on palannut käsivartta pitkin omaan terraarioonsa. Vaan nyt ei enää olkapää riittänyt. 

Kynsillä saa paidasta mukavan otteen ja minun selkäni näytti ilmeisesti älyttömän houkuttelevalta kiipeilykohteelta. Niinpä Lilian päättikin jatkaa olkapäältä matkaa selkäpuolelle, jolloin tuli kiire laittaa kännykkä pois kädestä ja kumarsin eteenpäin, jotta Lilian ei vaan pääse tipahtamaan. Siellä sitten myöhään illalla (se siitä "menen ajoissa nukkumaan") kökötin etukumarassa gekko selässä tallustelemassa ja tarjoilin kättä selän taakse, jotta saan Lilianin takaisin terraansa. Melkein jouduin jo huikkaamaan miehelle, että tulehan auttamaan mutta sitten tunsin pienten jalkojen astelevan kämmenelleni, huh!


Videota ei selkäkiipeilyosiosta ole mutta nyt tuli vihdoinkin kuvattua ylipäätään ensimmäinen video siitä kuinka Lilian kipuaa innoissaan olkapäälle suurta maailmaa katselemaan. Normaalisti haluan pitää toisen käden vapaana turvaamaan sitä, ettei Lilian vaan tipahda kesken seikkailuretken. 

Joillakin gekot saattavat käpertyä löhöilemään pidemmäksikin aikaa ihmisen ihon lämpöön mutta meillä asustelee sellainen maailmanmatkaaja, että ei mitään löhöilyitä, jos pääsee maisemia katselemaan. Meidän ihana utelias Lilian. ♥

Loppuun täytyy vielä kirjoittaa, että tällainen "monta kertaa kävelylle saman päivän aikana" ei ole meillä normaalia mutta silloin tällöin tulee näitä päiviä, että Lilianilla on selkeästi hirmuinen hinku päästä käymään terraarion ulkopuolella. 

2 kommenttia: