perjantai 12. syyskuuta 2014

Videopaluu varvasperhoseen ja lyhykäisesti nelivarpaiden kuulumiset

Tai oikeastaan videolla esiintyessään perhonen oli tässä vaiheessa jo sormiperhonen, koska en halunnut videokuvata varpaitani. Minun oli pakko ottaa tämä pieni pätkä videota muistoksi ja jotta voin näyttää kuinka perhonen istui kuin tatti sormellani eikä lähtenyt, vaikka heiluttelin sormea. Valokuvaposeeraukset julkaisin jo lähes heti kuvaamisen jälkeen mutta tämä video jäi hautumaan jostain syystä tietokoneen kansioiden syövereihin. No mitä Oona ja Iita puuhastelevat? Eivät itseasiassa yhtikäs mitään muuta kuin nukkuvat. Konnat ovat koisineet nämä kaksi viikkoa yhteen putkeen vaikka ulkotarhoissaan liikuskelivat elokuussa päivittäin. Kotiin päästyä molemmat katosivat pohjamateriaalin syövereihin; Iitasta näkyy kilven pääliosa mutta Oona on ihan uppeluksissa. 

Pitkienkin pätkien yhtäjaksoinen nukkuminen on ihan normaalia ja annan toisten nukkua. Sen verran joudun myöntämään, että näidenkin "kilpikonnaisten" vuosien jälkeen käyn silloin tällöin hieman häiritsemässä, jotta kuulen joko äkäisen puhahduksen tai näen jalan nykäisyn; ihan vain varmistuakseni, että kaikki on kunnossa. 

2 kommenttia:

 1. Toi perhonen on kyllä ihastunut suhun.xD Iita ja Oona ilmeisesti viettävät konnan päiviä.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo en oikeesti meinannut saada sitä poistumaan mun sormelta kun kävin loppujen lopuksi viemässä sen kukkasten luokse. :'D
   Kesäloman syöminen ja auringonotto oli varmaan niin rankkaa puuhaa, että nyt täytyy levätä. :D

   Poista