keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Sisko löytyi ja äitikin esittäytyy

...nimittäin Lilianin. Kuulun pikkuiseen Facebook ryhmään nimeltä Leopardigekot, jossa on tällä hetkellä vain 129 jäsentä. Ja siellähän sitten osuimme kuviemme kanssa samaan aikaan heilumaan henkilön kanssa, jonka luona Lilianin kaunis sisko asustaa. Kyllä oli hauska huomata kuinka paljon kuvioinnissa siskoksilla on samankaltaisuutta. Äippä-gekon kuvista taas näkee mistä kuvioiden kauneus on peräisin. Kuvat julkaisen täällä kuvien ottajien luvalla. 


Ulkonäön vertailua varten tässä muutamia kuvia Lilianista. Otin nämä kuvat jo maaliskuun alkupuolella, joten hännässä tällä hetkellä tummat kuvioinnit ovat jo taas hieman vahvemmat. Tai itseasiassa tässä heti alla olevassa kuvassa Lilian oli luonut pari päivää sitten nahkansa ja seuraavat kuvat ovat hieman ennen nahanluontia; tästä syystä kuvassa hännän tummat osiot näyttävätkin siis tummemmalta kuin muissa. Näyttää ihan pallomahalta tässä asennossa. :)


Lilianin sisko

Lilianin siskon nimi on Fiona eli oikein kaunis nimi on siskollakin. 

Erityisesti pään kuviointi ja selkä ovat kovin samanlaiset. Hännässäkin on kuitenkin samankaltaisuutta; molemmilla on hännänpää täynnä pallokuviota. 

Voi tätä kuvaa katsoin kateellisena kun piilosta kurkkii toinenkin ihana naama. 

Lilianin äitiJa katsokaa tätä kaunotarta. Erittäin mielelläni haluaisin joskus myös näin upean gekkosen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti