tiistai 31. maaliskuuta 2015

Tiedossa pientä kattoremonttia

Edellisenä talvena Oonan kesätarhan katto oli lumelta suojassa roikkumassa liiterin seinällä mutta tänä talvena se jostain syystä tuli jätettyä paikoilleen. Noh, tyhmästä päästä kärsii ja ennen kuin tarhaa voi käyttää, täytyypi käydä kaatelemassa lisää pikkupuita ja tehdä hieman kattoremonttia. Olisihan se pitänyt arvata, ettei näin ohuesta puusta rakennettu katto kestä märän lumen painoa. 


Onneksi tässä on reilusti vielä aikaa ennen kuin näille ulkotarhoille on jälleen tarvetta. Täytyy katsoa tarvitseeko noita seinien reunapuitakin uusia. Eivät taida kauhean kauaa jämäkkänä/kestävänä pysyä, koska en ole käsitellyt niitä mitenkään. 

3 kommenttia:

 1. Tylsä ja kurja juttu :(

  Oletko harkinnut tehdä verkolle runkoa laudasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sitäkin mietiskellyt vaihtoehtona, koska kestäisihän se huomattavasti paremmin ja silloin saisi helpommin tehtyä esim. saranalliseksi (ts. helpommin käsiteltäväksi) tuon kattoverkon. Toisaalta taas tämäntyyppinen ratkaisu on viehättänyt tosi paljon silmää, koska on tuntunut niin paljon luonnollisemmalta. Luulen, että muutaman vuoden sisällä viimeistään päädyn luopumaan näistä ns. luonnollisista puurakenteista. :D

   Poista
  2. Niin :) Kauniimpia kyllä luonnolliset ovat.

   Poista