maanantai 10. elokuuta 2015

Kun seikkailemaan olisi päästävä

Lilian on kotosalla tottunut silloin tällöin pääsemään seikkailemaan käsivarrelle ja olkapäälle mutta kuten aikaisemminkin taisin jo kirjoittaa, en jotenkin koe hyväksi ajatukseksi päästää Liliania seikkailuretkelle tästä kesälomakodistaan. 

On helppoa kotona antaa Lilianin kävellä itse terraariosta kuten myös itse kävellä terraarioon takaisin mutta kotona kulku onkin etuosan liukulaseista. Tässä kesälomakodissa ainoa kulku on päältä ja kantta ei voi ihan täysin nostaa pois paikoiltaan, koska johdot kulkevat kannen läpi. Lilianin pitäisi siis kulkea edes takaisin raotetun kannen välistä ja se takaisin kulkeminen huolettaa, koska toinen käteni olisi täysin kantta pitelemässä tippumisen estämisen sijaan. 

No, tästä päätöksestä näköjään seuraa seinille hyppivä Lilian. :D

"Päästä!!"

Miten nuo varpaat voivat taittua tuolla tavalla ihan joka suuntaan

Jatkoa ajatellen minun olisi hyvä harjoitella Lilianin kanssa sitä, että Lilian pysyy rauhallisena nostettaessa silloinkin kun ei itse valitse kädelle tulemista vaan käsi tulee ja ottaa. En ole itseasiassa näin tehnyt kun täällä mökillä ihan muutaman kerran kun olen ajatellut siirtää Lilianin pois takaisin laitettavan wetboxin paikalta (nostan koko boxin pois siksi aikaa kun kostuttelen sisällön). Muutenhan nämä Lilianin käsivarrella olemiset on aina vain silloin kun Lilian itse kiipeää kädelle. No, Lilian oli kyllä todella rauhallinen nämä pienet nostokerrat mutta silti paremmin harjoittelen sitä mieluummin ihan kotona kunnon terraarion kera. 

Siinä vaiheessa kun tiedän, että nostettaessa Lilian pysyy varmasti rauhallisena, uskallan paremmin tällaisissa poikkeusoloissakin antaa Lilianin välillä tulla tepastelemaan käsivarrelle. Jos esimerkiksi terraarioon palatessa Lilian livahtaisikin kannen päälle, tietäisin voivani rauhallisesti vain nostaa Lilianin takaisin omaan kotiinsa. Ps. Lilianista nämä kesälomakuvat tulevat pääsääntöisesti olemaan kännykällä otettuja räpsyjä muovin läpi, joten laatukin on sen mukainen. Mutta hauskoja muistoja ne ovat silti. 

2 kommenttia:

 1. Voi että miten ihana!! <3
  Eka kuva on tosi hauska :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lilian on kyllä semmonen suloinen mussukka. :) Joo kerrankin sitä onnistui nappaamaan kuvankin tuosta sen räpellyksestä seinämää vasten. :D

   Poista