sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Iitan jumppatunti


Hakeutuminen tukevaan asentoon. 

Nilkka kauniiseen ojennukseen ja etujaloilla yritys lähteä lentoon.

Pakko kiivetä kun ei lentäminen onnistunut. 

14 kommenttia:

 1. Mahtavaa!! Pitänee kokeilla Sebskun, Margaretin ja Charlotan kanssa!!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Punikset varmaan vain sujahtaisivat tuollaisen yli; ainakin meidän Mara menee niin ketterästi sellaisistakin paikoista, joista alunperin ajattelin, että ei pääse. :D Miten on uuden konnan kanssa yhteiselämä lähtenyt sujumaan? :)

   Poista
  2. Kiitos kysymästä, paremmin kuin osasin kuvitellakaan!!:) Sebsku hyväksyi Margetin heti, eikä Charlotallakaan ole paljon mitään sitä vastaan.:) Charlotta kinaa sen kanssa ruoasta, mutta se on kai ihan normaalia.:)

   Poista
  3. Tosi hyvä juttu kun nämä konnuudet osaa välillä olla niin pököpäisiäkin, että yhdistäminen on aika jännittävää puuhaa. :)

   Poista
 2. Mahtava tunti!!xD Miksiköhän Iita ei noussut lentoon?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti kyllä yritti ja näytti niin reppanalta. :'D Iita on meidän oma norsu, ainakin kun takajalkoja katsoo. :'D

   Poista
 3. Löysinpäs kivan blogin!
  Ei paljon tule nähtyä blogeja joissa seikkailisi esim. kilpikonnia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että blogi on kiinnostava ja tervetuloa seurailemaan meidän puuhasteluita. :) Siskon kannustamana ryhdyin blogia kirjoittelemaan ja tämä on tosi mukavaa, koska voin kaikki hölmötkin konnahöpinät ja -kuvat laittaa tänne.

   Poista
 4. Ainiin ja tuo banneri on aivan upea!
  Samaan aikaan hieno ja hymyä aiheuttava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siskolle annoin kuvat, jotka halusin banneriin ja pyysin, että Iita-ahmatti "haukkaa blogin nimeä" ja Jaana sitten toteutti ihanalla lopputuloksella. :)

   Poista
 5. Hei saako vesikilpikonnaa päästää lattialle käveleen?/: Yks kaveri saa nimittäin vesikilpikonnan ja pyys että kysyn.(:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kysymys jakaa paljon harrastajien mielipiteitä. :D Erilliselle kävelytykselle lattialla ei varsinaisesti ole tarvetta kunhan asuintilat ovat isot. Mutta kyllä meillä on punakorvat myös lattialla tepsutelleet ja henkilökohtainen mielipiteeni on, että voi välillä päästääkin. Aikoinaan lattialla tepsuteltiin pääsääntöisesti silloin kun vaihdoin altaan vettä mutta nykyisin en ole nostanut altaasta pois juuri ollenkaan.

   Lattiatason vetoa kannattaa varoa, jottei konna vilustu. Ja varmistaa, ettei ole pääsyä esim. kirjahyllyn tms. taakse, josta olisi hankala saada konna pois tai on paikka, jota imuroidaan harvemmin ja kertyy pölyä. Ainakin punakorvat menevät maalla(kin) hyvin vauhdikkaasti/ketterästi ja sujahtavat yllättävän helposti pieniin rakoihin piiloon (nimim. kerran lapsena itku silmässä etsin pitkään Marttia ja olin jo ihan varma, että oli päässyt ulko-ovesta jonkun mukana karkaamaan). :D

   Poista
  2. Voi kiitos, tästä oli tosi paljon apua!!(:

   Poista