torstai 22. toukokuuta 2014

Lisää ulkoilua

Siskon tekemä animaatiokuva hänen Benjamin-nimisen pupunsa syömisestä oli niin ihana, etten voinut vastustaa kiusausta kokeilla vastaavanlaista yhdistämällä Gimpillä kaksi Iitan maiskuttelukuvaa yhdeksi animaatioksi. Ensimmäiseksi tekeleeksi tämän laatu on... kröhöm... tietynlainen mutta silti lopputulos on mielestäni aika hauska. 


Sitten jatketaankin taas ihan tavallisilla kuvilla. Tai ei tavallisilla vaan ihanilla muistoilla, jotka haluan jakaa kilpikonnistani kiinnostuneille. Eli parit vienot poseeraukset ja tietenkin lisää Iitan "suu niin suureksi kuin mahdollista ja sitten vasta haukkaisu" -kuvia. Eikä tässä vielä kaikki; samalta ulkoilukerralta uusia kuvia on edelleen tulossa myöhemmin lisää ja kaksi videotakin odottaa julkaisemistaan. Vaikka moni kuva epäonnistui, ehkä jopa liian moni onnistui. :D Vai voiko kuvia suloisista otuksista olla koskaan liikaa?

Osa kukasta ehtii aina karkaamaan suusta. :) 

Oona poseeraa (ja taustalla näkyy käsilaukku)

Iita poseeraa

Tässä kuvassa Iita näyttää siltä, että vihaa voikukanlehteä ja rajusti raadellen hotkaisee lehden...

...ja tässä taas siltä, että viattoman hellästi napsaisee lehden suuhunsa. :)

"Omnomnom"

2 kommenttia:

  1. Hei hei, missä Mörkö-Oona?:DD Nyt näki ainoastaan poseeraava Oona.(: Sekä tietysti suursyömäri Iita!(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D :D Oona tais olla niin innostunu kun Iitakin ilmesty taas näköpiiriin, että mörköilyt unohtu. Pelkkää vipellystä ja Iitan hurmaamista. Mutta voi apua miten paljon noita aika onnistuneita syömäkuvia Iitasta tuli. Ja vähäsen säälitti Oona kun kaikkensa yritti ja Iita vaan söi. :D

      Poista