torstai 15. toukokuuta 2014

Vauhtipäät

Mitä tulee kun yhdistää ahnaasti herkkujen kimpussa heiluvat päät ja kameran (sekä yli-innokkaan kuvaajan)? Epätarkkoja päitä (sekä Pilates-tunnilta melkein myöhästynyt kuvaaja). Omaan korvaan kuulosti siltä, että kuvaus sujui silmänräpäyksessä mutta silti suurimmassa osassa kuvia lopputulos näyttää juurikin tältä:


Lisää kuvaamiseen uppoutumista on luvassa viikonloppuna, sillä lauantaille on luvattu ainakin vielä kaunista keliä ja jos ennusteet toteutuvat, pääsevät konnat tepastelemaan siskon pihalle. Katsotaan miten kamera siellä pysyy perässä kun valaistus on parempi. :) Nyt kuitenkin pieni kuvasaalis konnien tämänpäiväisestä herkkuhetkestä. 

Oona


Tässä taloudessa ei anneta edes ruokarauhaa; tai ainakin sellaiselta Oona jälleen kerran näytti kun ilmestyin kamerani kanssa annoksen viereen heilumaan. Suorastaan törkeää tunkea kameran kanssa melkein suuhun kiinni. 

Kappas, Mörkö-Oona :)

Nälkä voitti! :)


 Hmm... vieläkö mahtuisi lisää... 

...jos yksi kukka ainakin vielä...

Nam!

IitaIitan ihana poseeraus. :)

Tässä oli kukkia...

Tässä ei ole enää kukkia...

2 kommenttia:

  1. Hah, mörkö-Oona se siinä!:D Iita on tuota… suursyömäri!:D Suloisia! Milloin Martti esiintyy ruudussa?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iita tosiaan on suursyömäri. :D Eilen oltiin ulkoilemassa yllätys yllätys, monen monta syömiskuvaa Iitasta. Oona taas pääsääntösesti juoksenteli Iitan kimpussa innokkaana. Täytyypä katsoa milloinka Martti pääsisi estradille. :) Marttia tulee kuvattua liian vähän, koska tuo asumuskokonaisuus on niin korkea.

      Poista