perjantai 22. elokuuta 2014

Eilisissä tunnelmissa

Eilen innostuin vielä ottamaan muutaman kuvan ja pari videota Iitasta hänen nauttiessa pikkuruisista apiloista aitauksessaan. Oona ei päässyt kameran eteen poseeraamaan enää uudestaan, koska ei viitsinyt liikahtaa auringosta mihinkään suuntaan vaan nautiskeli paikoillaan. 

Tänäänkin keli on ollut erittäin kilpikonnakelpoinen paria sadekuuroa lukuunottamatta mutta nyt en ole heilunut kameran kanssa häiriköimässä. En voinut kuitenkaan olla julkaisematta eilisiä lisäotoksia. 


Ensimmäisessä videossa Iita maiskuttelee ja nautiskelee lehdistä:


Toisessakin videossa Iita alussa maistelee vielä muutaman lehden ja lähtee sitten liikkeelle ja mietiskelee söisikö vielä vai vaeltaisiko vain:Määrätietoinen askellus

Hmm... Mitäs sitten...

Ehkäpä kohti omaa mökkiä.

6 kommenttia:

 1. Olisipa kiva tietää, nauttiiko suurimman ajan vuodesta täysin sisällä olevat kilpikonnat kesälomastansa ulkona luonnon helmassa esim. yhtä paljon, kuin kesälaitumelle pääsevät lehmät? Kilpikonnat kun näyttävät suhtautuvan kaikkeen ympärillään tapahtuvaan aina samanlaisella tyyneydellä! Tosi hienot sivustot ja kesäkodit on emäntä konnilleen rakennellut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisiin, että nauttivat mutta kukapa sitä varmaksi tietää. Jotenkin sitä itse ajattelee, että oikea aurinko tuntuisi konnillekin niin erilaiselta kuin samassa paikassa möllöttävä keinotekoinen "aurinko". On muuten tyyneys täysin kadoksissa silloin kun Oona näkee Iitan. :D

   Poista
 2. Hei Konnamamma! Mahtava blogi! Mullakin on kreikkalainen kilpinen, Unski. Hänestä joitakin näppäyksiä löytyy elämänihmettelyblogistani http://lillianlibre.blogspot.fi/. Samoilla sivuilla on sinulle haaste ja 11 kysymystä vastattaviksi. :) t.Lilli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehusta! Kuvia täytyi heti käydä etsimässä ja ihana suloinen kilvekäs sinulla on. :) Kiitos myös haasteesta; otan kysymykset vastaan ja ajatuksella kirjoittelen vastaukset. Näillä näkymin olen uusien haastamisen suhteen tylsä ja en todennäköisesti etsi uusia haastettavia. :)

   Poista
 3. Kiva, että haluat vastata kysymyksiini! Odotan postaustasi, ja tulen varmasti nyt seuraamaan blogiasikin, kun sen löysin. :) Toivottavasti riittää lämpimiä päiviä vielä Oonalle ja Iitalle ulkoilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa seurailemaan. :) Onneksi aurinko on paistellut päivittäin edes vähän, joten konnatkin ovat olleen liikenteessä joka päivä.

   Poista