lauantai 30. elokuuta 2014

Luontoa

Kaiken puuhastelun keskellä tarttui kameraan muutama sekalainen kuva luonnostakin. Perunoiden lehtien keskellä on elämää; muutakin kuin nuppuja.
Kauniit punaiset puolukat kypsyvät hiljalleen; nämä puolukat kasvavat lahoavan kannon päällä. Puolukoita en tykkää syödä mutta ne ovat kauniita katsella. 


Kimalaiset ovat ahkerasti työskennelleet koko kesän. Olisin halunnut saada hienon lähikuvan kimalaisesta mutta minulla on kauhea kammo kaikkia pöriseviä ja pistäviä ötököitä kohtaan (no monien kohdalla pelkkä pörinäkin riittää). Tämä oli zoomin avulla lähin mahdollinen etäisyys mihin toistaiseksi pystyin ennen kuin kauhu otti vallan. :)


4 kommenttia:

 1. Kuviaa!:)) Mä en meinannut millään erottaa tota kimalaista tosta kuvasta.xD Siks vähä ihmettelin miks löpistään kimalaisista...:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odotan sitä päivää, jahka kykenen ottamaan oikein kunnollisen sommitellun lähikuvan kimalaisesta. :D Se tapahtuu joko siinä vaiheessa kun rohkaistun tai siinä vaiheessa kun on varaa ostaa sellainen putki, jolla saa kaukaa tarkkoja lähikuvia. :D

   Poista
 2. Perunen lehtien lomasta teit hyviä löytöjä ja mitä löytyisikään jos urakalla penkoisi :)
  Kimalaiset ovat niin pehmeän pörröisen näköisiä, mutta en minäkään suosiolla käteen ottaisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomattuani lehtien asukit, innostuin itseasiassa kuvaamaan sinun kuviesi ansiosta. En ole koskaan ennen katsonut niin tarkkaan, että olisin huomannut kuinka kauniita kuvioita luteissa on. Mutta jatkossa kyllä katselen ja kuvaan, jos mahdollisuus tulee. :)

   Poista