tiistai 16. joulukuuta 2014

Lepäilyä ja uteliaisuutta

Pienen gekon elämä on kyllä todella raskasta, sillä lepoasentoja on hirmuisen monta erilaista ja niistä pitäisi pystyä valitsemaan se kulloinkin mieluisin. Onneksi asentoa voi vaihdella aina kun entiseen kyllästyy. Levätä täytyykin ehtiä runsaasti, jotta jaksaa saalistaa ja sulatella sapuskaa. Sitten alkaakin jo uusi lepääminen. :)


Jos luolasta näkyy pelkkä häntä, on kekkoloinen yleensä ahtautunut luolan "alatason" ja terraarion seinän väliin. Pienet koloset ovat ihania ja viihtyisiä. Tällöin pientä voi käydä kurkkimassa terraarion toisesta päädystä. Minun oli tarkoitus peittää molemmat päädyt terraariosta samalla taustapaperilla kuin terraarion takaseinässäkin on mutta en ole ainakaan vielä sitä tehnyt. Kekkolo tuntuu kurkkivan niin uteliaasti niistä laseista läpi, että olen antanut toistaiseksi näköyhteyden olla. Vaan kuka oikeastaan katselee ja ketä:Ei yhtään uteliaisuutta havaittavissa, eihän?


Viimeisessä kuvassa oltiin kurkkimassa toisen päätylasin luona (tai ennen tätä kuvaa kurkittiin). Kiusankappale laittoi valon päälle ja ilmestyi kameran kanssa, joten vastakiusa oli lähteä äkkiä takaisin luolaan mutta onneksi kauniilta näytetään ihan jokaisesta kuvakulmasta.  

2 kommenttia:

  1. Ymmärrän pienen gekkosi tuskaa asennon-päätös vaikeuksien suhteen. Itsekin siitä kärsin :) On niiiiin monta hyvää asentoa, mutta minkä tänään valitsisi...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, täytyy myöntää, että on kyllä samaa ongelmaa toisinaan itelläkin. :D

      Poista