maanantai 19. tammikuuta 2015

Eläintarhan elämää osa 3

Vihdoin kaikki Korkeasaarikäynnin kuvat on läpikäytynä ja tässä tulee viimeiset otokset. Hoh, kuulostipas ihan kuin olisin tehnyt oikein urotyön. :D No mutta, aikaisemmat kuvapläjäykset löytyvät: osa 1 ja osa 2


Tui tui! Olisin niin mielelläni antanut tälle herttaiselle tuijottelijalle jotakin syötävää. Mikä siinä onkin, että yksi kivoimmista tekemisistä eläinten kanssa on kädestä syöttäminen. Oonaa ja Iitaa syöttelen usein mutta jostain kumman syystä Lilianille ei tule ötököitä syötettyä kädestä. :) Välillä vien kyllä sirkkakupin Lilianin eteen niin, että Lilian syö kädessäni olevasta kupista ja se on kyllä myös jotakin ihan mielettömän suloista ja kivaa (välillä... kröhöm... nyt taisi hupsahtaa jo kolmas ilta peräkkäin kun tarjoilin sirkat suoraan nenun eteen). 

"Kissalan" puolella pääsääntöisesti joutui ihastelemaan tarhojen kasvistoa, koska asukkaat olivat jossakin piilottelemassa. Olihan se kiva katsella mm. ratamoa, voikukanlehtiä, yms. harvoin nähtäviä kasveja. ;)


Sekä ylä- että alapuolella vietetään aikaa ihan samoin kuin minä viikonloppuisin. Ja nyt kyllä tulee ihan kesän kaipuu kun katselee näitä aurinkoisia kuvia. Kauheasta helteestä en välitä mutta sellainen maksimissaan 20 asteen varjolämpötila on hyvä. Loppuun jäivät nämä kaikista suloisimmat ja onnistuneimmat kuvat, joissa esiintyvät kääpiömangustit. Kaikkien muiden lasten lisäksi olimme siskoni kanssa into piukeana näiden söpöläisten luona aika pitkään kameroiden kanssa heilumassa. 

"Katse kohti kameraa"

"Nyt katso hieman sivulle"

"Ja sitten katse kaukaisuuteen"


"Auttakaa, minua häiritään koko ajan!"

2 kommenttia:

  1. Mikä tuo viimeinen eläin on? Ei ainakaan mulle tuttu...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne on kääpiömangusteja. Mullekin tällaisten olemassaolo selvisi vasta eläintarhassa. En olis muuten tienny. :D

      Poista