sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Lilianin punnituspäivä

Meidän neiti pääsi tänään punnittavaksi vihdoin ja viimein. Muuttopäivänä kasvattaja punnitsi Lilianin ennen lähtöä ja nyt vasta punnitsin ensimmäisen kerran täällä meillä. Lilian sai möllötellä pienessä smart-boxissa punnituksen ajan ja otin laatikkoineen päivineen painon useamman kerran. Sen jälkeen punnitsin useamman kerran tyhjän boxin ja erotukseksi sain 57 grammaa eli hyvin on painoa kertynyt. Muuttopäivänähän paino oli 33 grammaa. 

Painopäivitykseen mukaan muutama aikaisemmin otettu kuva. Tällä hetkellä kuvissa näkyvä nurkkaus ei enää näytä tuolta, koska laitoin tänään Lilianille uuden wetboxin, joten jouduin hieman järjestelmään terraariota uudelleen. Siitä kuvia myöhemmin. 

Katsokaa kuinka pienet hennot kynnet varpaissa pilkistää. Tuntuvat kyllä iholla kun Lilian kiipeää käsivartta pitkin. 

Tiukka katse haasteellisesti saalistettavia sirkkoja päin
 
Taipuisipa omakin ranka näin hyvin

2 kommenttia:

 1. "haasteellisesti saalistettavia" :D
  Raukoilla ei ole mitään puolustautumismahdollisuuksia, ovat kuin.. kuin sirkat lasikupissa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miehellekin välillä vitsailen, että on se hyvä, että Lilian pystyy lepäilemään koko päivän, jotta jaksaa sitten saalistaa sirkkoja. :D Täytyisi saada otettua joskus videota siitä kuinka hauskalta tuo saalistus näyttää kun koko kekkoloinen jännittyy keskittyneenä saalistusasentoon ja kun on valinnut "uhrin", hyökkää ja nappaa sirkan. Vaikka oikeasti voisi vain ottaa niitä suuhunsa ja syödä. :D

   Poista