tiistai 24. kesäkuuta 2014

Aurinkoa kuvakansioiden kätköistä

Konnat ovat joutuneet möllöttelemään vain sisätiloissa, koska oman pihan puutteen vuoksi lyhyiden aurinkoisten hetkien hyödyntäminen ei ole arjen pyörityksessä mahdollista. Toivottavasti jonain päivänä asumme omalla pihalla varustetussa kodissa, jotta saan rakennettua vakituiset ulkotarhat konnille myös kaupunkiin. Tällöin voisin vain "nakata" konnat ulos ja jatkaa itse arjen askareita. Noh, toistaiseksi on tyydyttävä siihen, että edes joskus ehtii rakentamaan väliaikaisen aitauksen siskon pihalle, jossa konnat voivat ulkoilla valvotuissa olosuhteissa. 

Tulevaisuudesta haaveillen, tätä päivää eläen ja menneisyydestä blogiin kirjoittaen; nimittäin kaivelin kuvakansioiden kätköistä julkaisemattomia toukokuisia ulkoilukuvia sekä kaksi videota tuomaan aurinkoa näihin sateisiin päiviin. 


Oona vipeltää Iitan perässä.


Iitan nautintohetki.

IitaMinä vain yksinkertaisesti rakastan näitä syömiskuvia. 


"Mitä seuraavaksi maistelisin...?"


Oona


"Mitäs siinä häiriköit kameran kanssa?"

Varo Iita, sinua vaanitaan kilven takana!

Hmm... 10+

Konna katoaa hetkessä hieman pidempään nurmikkoon. 

Nämä ulkoilukuvat ja -videot ovat siskoni pihalla otettuja. Väliaikainen aitaus kasataan osittain kompostikehikoista ilman maan alla tai aitauksen päällä olevia verkkoesteitä, joten konnia on tosiaan valvottava ihan koko ajan kun ovat ulkoilemassa. Tämä ei arki-iltana ole useinkaan itselleni ajallisesti mahdollista. Konnat ovat yllättävän ketteriä ja nopeita katoamaan, joten en uskalla jättää niitä hetkeksikään yksin tällaiseen aitaukseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti