perjantai 6. kesäkuuta 2014

"Lasten" kanssa mökillä

Ihanaa, pitkä viikonloppu ja konnamaiset sääennusteet. Näin ollen pakkasin nelivarpaat kuljetuslaatikoihin ja suuntasin tänään töiden jälkeen mökille. Marttia en viitsi "vain" pitkän viikonlopun vuoksi kuljettaa, koska kuljetus tuntuu ottavan Martille aika koville.


Vauhtipoika vipeltää

 


Iitan ulkotarhahan ei ole vielä valmis, joten nyt joutuvat olemaan yhdessä Oonan ulkotarhassa. Oonasta tämä on varmasti ihan hirveätä kun saapi taas viehättävää naisseuraa. Mutta toivottavasti Oona on yhtä rauhallinen kuin viimeksi siskon pihalla ulkoillessa, jolloin Iita keskittyi syömään vaikka Oona hääräsi siinä vieressä.



Illan viimeisenä "konnatehtävänä" kävin kurkkaamassa mihin "lapset" ovat päätyneet nukkumaan. Ja myönnettäköön, että ensimmäinen yö ulkona talvitauon jälkeen on vähän jännittävä, vaikka Oonan kanssa viime kesänä meni 24/7-ulkoilut vallan mainiosti. Eli todellisuudessa kävin katsomassa, että molemmat ovat varmasti vielä tallella. Mikä ihana näky paljastuikaan kun kurkkasin ulkotarhan pikkumökkiin; siellä sievästi nukuttiin vierekkäin (konnamökin katto on nostettavissa pois).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti