lauantai 7. kesäkuuta 2014

Metsuria leikkimässä

Tänä viikonloppuna jatkui Iitan ulkotarhan rakennushommat puiden kaatamisen merkeissä. Monenlaisia työkaluja on tullut käytettyä mutta nyt vasta tartuin ensimmäistä kertaa moottorisahaan. Myönnettäköön, että puut kaatuivat paljon helpomalla kuin sahatessa käsisahalla.

Tällaisen keon kävin kaatamassa. Toivottavasti nämä riittävät Iitan ulkotarhaan. 
En taaskaan suunnitellut, kaadoin vain. 

Saappaisiin tarttui hieno koristelu; metsurin saappaat. :)

Oksat karsittu ja juhannusta varten pienen pieni kokkokin rakentui samalla. 

Ja sitten iski laiskuus enkä saanut aikaiseksi aloitettua seinien rakentamista. Nooh, nyt on rakennusmateriaalit valmiina, joten hommat jatkuvat ensi viikonloppuna. 

Iita vaeltelemassa


Hyvä syy laiskotteluun oli toimia kilpikonnan valvojana. Iita on niin rauhallinen ulkoilija, että päästin Iitan tallustelemaan sille alueelle, josta ruoankin heille keräilen (huomenna taas kerään lootallisen monipuolista ruokaa mukaan kaupunkiin) ja luonnollisesti vahdin silmä kovana, ettei Iita pääse katoamaan. Enhän mitenkään siis olisi voinutkaan edes jatkaa ulkotarhan rakennushommia.5 kommenttia:

 1. Voi vitsit, mun täytys kanssa tulla joku viikonloppu sinne riehuun sahan kanssa.. :) Kanit tarvis oksia ja lisäks vois katsoo, jos vaikka rakentelis jotain muutakin kivaa niille..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kappas, olinkin vastannut tähän hassusti ja näky kokonaan uutena kommenttina. Mutta joo pitäisi kyllä. :) Tosin saattaapi mennä käsisahapuuhiks, koska jouduin käynnistyttämään moottorisahan Vesalla.

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Voi että metsurin saappaat!:D Nauroin oikeesti ääneen!( mulla on outo huumorintaju )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, hyvä, että piristi. :D Punaisten kontioideni kanssa olin niin ammattitaitoisen näköinen metsuri. Mitä nyt pari puuta kaatu päälle (pysyttäydyn jatkossakin vain noissa pienissä puissa) ja en saanut sahaa itse käyntiin. :D

   Poista