torstai 10. heinäkuuta 2014

Mökkiaskareiden dokumentointia

Alunperin olin ajatellut silloin tällöin julkaisevani tässä blogissa kuvia myös mökkimme piha-alueiden edistymisestä, koska ilokseni olemme rakennusprojektissamme päässeet jo niin pitkälle, että piha-alueiden laittaminen alkaa olemaan ajankohtaista. Minua on harmittanut jälkikäteen etten dokumentoinut varsinaista rakennusprojektia ns. päiväkirjatyyppisesti blogiin vaan tietokoneellamme on hirveä määrä pelkkiä valokuvia ilman tarkkaa aikajanaa. Kuinka kiva olisikaan ollut muutamien vuosien päästä palata ajassa taaksepäin ja kuvien yhteydestä lukea sen hetken ajatuksia ja mietteitä (ja sitä jatkuvan rakentamisen tuskaa).

Pihaprojektin kanssa en aio tehdä samaa virhettä enkä sittenkään halua laajentaa tämän blogin sisältöä liian rönsyileväksi, joten päädyin perustamaan ihan erillisen "edistymispäiväkirjan". Kyseisessä blogissa tulen julkaisemaan ajan myötä myös esimerkiksi puusta työstämiäni asioita/esineitä/tavaroita ja muuta mökkiin liittyvää.

Piha-alueiden tekeminen on ikuisuusprojekti, koska haluan pitää sen mukavana mökkipuuhasteluna enkä näin ollen tiedä minkälaiseksi mahtaa muodostua blogin päivitystahti (olen erittäin taitava nimittäin ihan vain laiskottelemaankin mökkeillessä). Jos kiinnostaa seurailla mm. ammattitaidottoman puutarhurin projektin edistymistä, käy kurkkaamassa uutta blogia kuvaa klikkaamalla:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti