sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

Vuorikiipeilijä

Oona tukahtuisi tylsyyteen, jos terraariossa olisi vain ja ainoastaan tasaista. Jos meidän vauhtiukko vain on hereillä ja terraarion viereen menee, sujahtaa Oona yleensä melko nopeasti kaarnatunnelin päälle tiirailemaan kuka sieltä oikein tuli ja mitä herkkuja hän mahtaa saada. 
Hupsista heijaa!

Yllä oleva tupsahduskuva oli ihan pakko laittaa vaikka se tärähti ja pahasti. Oonan jalat sönköttävät niin hauskasti; ihan kuin olisi juuri menemässä kärrynpyörää. Tällä ukkelilla riittää vauhtia ja vipellystä ja tuon kaarnatunnelin yli jaksaa toisinaan kivuta saman päivän aikana vaikka kuinka monta kertaa. 

"Oi kun oli raskasta. Minä lepäilen tässä hetkisen rakkaan puskani seassa."

6 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia. Eikä se haittaa vaikka yksi kuva onkin tärähtänyt. Se väänsi silti leveän hymyn naamalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos. Itse tapahtuma ja jälkikäteen myös valokuva sai itselle myös leveän hymyn, joten täytyi jakaa tärähtänyt kärrynpyöräpoika. :)

   Poista
 2. Ihastuttavia kuvia. Jos olisin edes vähän nuorempi niin tuollaisen konnan kyllä haluaisin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tuula. Nämä veitikat kyllä ovat vieneet oman sydämeni mukanaan.

   Poista
 3. Oona on kyllä ihana!:) En oo kyl kommentoinut aikoihin, sillä olin kaks viikkoo Espanjassa jossa ei oo internetiä joten en oo blogeissa surffaillu. Ja kivaa!! Martti on esiintynyt ruudussa!!:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oona on meidän vauveli (no okei, 10 vee mutta vauveli silti). :) Nyt on tuolla muutaman päivän vedellyt yhteen putkeen kesäsiestaa eikä ryökäle ole ollut näin ollen meitä ilahduttamassa. Oioi ei Espanjan reissua pidä blogeissa "uhratakaan". :D Toivottavasti oli onnistunut reissu. Martti lupasi, että elokuussa mökkilomalla tulee useamminkin ruutuun poseeraamaan. :)

   Poista