sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Varvasperhonen

Viikon takaisen viikonlopun ihastuttava tuttavuus oli kaunis sinervä perhonen. Mennessäni terassille perhonen majaili kengässäni ja pysyikin siellä hakiessani kameraa. Mutta harmistus oli valtava, koska ehdin ottamaan vain yhden kuvan ennen kuin perhonen lehahti lentoon.


Istahdin harmistuneena kamerani kanssa mökin portaille; se siitä perhosen kuvaamisesta. Mutta ei mennyt kauaakaan kun perhonen liihotteli ympärilläni ja yhtäkkiä laskeutuikin jalkani päälle.


Siinä sain käännellä ja väännellä jalkaani ihan miten halusin saadakseni erilaisia kuvakulmia ja lopuksi houkuttelin perhosen myös kädelleni. Koska en tunne perhosia, nimesin tämän varvasperhoseksi. :) Myöhemmin tosin erään toisen blogin avustuksella pääsin oletukseen, että tämä olisi jokin sinisiipi. Sinisiipi tai varvasperhonen, joka tapauksessa kaunoinen poseeraa nyt useammassa eri kuvassa hieman erilaisissa kuvakulmissa, koska en osannut valita otoksista vähäisempääkään määrää.


  
4 kommenttia:

 1. Ihana hellyytävä ja ennenkaikkea erilainen perhoskuvakulma. Tämä on aivan erityinen oma lajinsa siis varvasperhonen ;)
  Loistavat mielikuvitusrikkaat kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä kokemus tuntui ihan ainutlaatuiselta kuten perhoslajikin. :) Onneksi istahdin kameran kera rappusille enkä käynyt viemässä ensin kameraa sisälle. Kokeilin myös sellaisia kuvia, joissa perhosen ja käteni taustalla oli kukkasia mutta tuntui, että käden ja perhosen lisäksi kuvaan tuli jo liikaakin "asioita", joten ne kuvat hylkäsin.

   Poista
 2. Sinulla oli suurenmoinen tilaisuus kuvata pikku perhosta. Ihastuttavat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en olisi malttanut lopettaa kuvaamista ja/tai perhosen tuijottelua.

   Poista